Algemeen

Online kaartverkoop
De online kaartverkoop voor de Nederlandse Dansdagen verloopt via deze site. Klik in het menu op programma voor een overzicht van alle voorstellingen. Kies de voorstelling(en) waarvoor je kaarten wilt kopen. Via je e-mailadres wordt geverifieerd of je al bekend bent in het systeem. Zo niet, dan wordt je gevraagd een aantal gegevens in te vullen. Je ontvangt na aankoop een bevestigingsmail met je e-ticket(s). Print thuis de kaart(en) of laat deze scannen op je telefoon of tablet bij de toegangscontrole.  

Heb je problemen met je boeking of heb je vragen over je bestelling, mail dan naar tickets@nederlandsedansdagen.nl of bel naar 020-6262062 (ma t/m vr 12.00-18.00). 

Kassa
Je kunt je kaarten ook via de UITbalie van Theater aan het Vrijthof: 043-3505555/ Vrijthof 47, Maastricht kopen.
Tijdens het festival zijn, indien beschikbaar, een uur voor aanvang ook kaarten te koop bij de andere festivallocaties. 

Ticketprijzen
Prijzen variëren van € 2,50 voor de pop-up store tot € 40,00 voor de zaterdagavond in de grote zaal. Er zijn ook gratis festivalonderdelen te bezoeken, zoals bijvoorbeeld de open studio’s.
Er zijn combinatietickets te koop waarmee het combineren van twee of meer voorstellingen een aantrekkelijk financieel voordeel oplevert. Elk gekocht kaartje geeft je bovendien vrije toegang tot de Feel Like Dancing Party op de zaterdagavond in Theater aan het Vrijthof. 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Abonneer u dan op onze online nieuwsbrief en volg ons via twitterFacebook en Instagram.

Kortingen en combitickets

Combinatieprogramma’s
Met de speciale combinatietickets kun je 2 of meer voorstellingen combineren tegen een aantrekkelijke prijs.

zaterdag 8 oktober
D NO BODY installed + Strike a Pose € 14,- (i.p.v. € 18,-)

HASHTAG (13:00) + Bombyx Mori € 24,- (i.p.v. € 32,-)

Distinguished Dreams #3
combinatieprogramma 3 voorstellingen € 6,- (i.p.v. € 7,50)

HASHTAG (17:00) + Nightwalking II € 19,- (i.p.v. €22,-)

M + Alleen de grootste nabijheid € 24,- (i.p.v. € 32,-)

zondag 9 oktober
Jeugddans op zondag I
Kraai (8+) + De Kartonbewoners (6+) € 12,- (i.p.v. € 16,-)

Jeugddans op zondag II
Spectrum (AL) + Wat Niemand Had Verwacht (12+) + Sluier (12+) € 16,- (i.p.v. € 21,-)

Distinguished Dreams #3
combinatieprogramma 3 voorstellingen € 6,- (i.p.v. € 7,50)

Portraits and short stories + Wachten op de Barbaren € 28,- (i.p.v. € 36,-)

Hotelarrangementen
Beleef het festival ten volle en blijf een nachtje slapen in Maastricht. Er zijn Dance & Sleep arrangementen te boeken. Kijk hier

CJP korting
Houders van een CJP-pas bezoeken Festival de Nederlandse Dansdagen met €2,50 korting op voorstellingen vanaf €10. Dit aanbod is niet van toepassing op diners en combinatie-programmatickets.

Last minute jongerentickets € 10,-
Ben je onder de 30? Dan kun je 48 uur voor de voorstelling (mits voorradig) een kaartje voor €10,- kopen via website van de Nederlandse Dansdagen of bij de UITbalie in Theater aan het Vrijthof. Let op, bij een online aankoop ontvang je een bevestigingsmail van je aankoop zonder toegangskaart. De toegangskaart zelf kan worden opgehaald bij de UITbalie op vertoon van je identiteitsbewijs.

Studenten
Jaarlijks bieden we studenten van de dansacademies, de Toneelacademie Maastricht, Theaterwetenschappen Utrecht en de vooropleidingen dans in Maastricht en Venlo een speciaal arrangement. 

Groepskorting
Wil je met een groep van meer dan acht personen het festival bezoeken? Stuur dan een mail aan tickets@nederlandsedansdagen.nl of bel naar 020-6262062 en dan maken wij een speciale festivalaanbieding.