Martine van Dijk haar laatste editie Nederlandse Dansdagen

Martine van Dijk gaat vanaf eind augustus een nieuwe uitdaging aan en verlaat daarbij na vijf edities de Nederlandse Dansdagen.

15 augustus 2023

Martine van Dijk gaat vanaf eind augustus een nieuwe uitdaging aan en verlaat daarbij na vijf edities de Nederlandse Dansdagen. Martine startte januari 2019 als zakelijk directeur bij de Nederlandse Dansdagen. Met haar kennis en kunde voor educatie, participatie en inclusie heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het ontsluiten van dans voor iedereen. Binnen deze passie zet Martine haar persoonlijke missie voort bij de Cultuurschakel Den Haag als Hoofd Cultuurbeoefening en via haar eigen stichting PodiumINC waar ze zich inzet voor de rol en positie van artiesten met een beperking.  

De Raad van Toezicht en het team van de Nederlandse Dansdagen danken Martine voor haar enorme inzet en belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie en feliciteren de Cultuurschakel met deze mooie toevoeging aan hun team. We wensen Martine veel succes bij de volgende stappen in haar loopbaan. 

Winfred Voordendag, zal tot en met januari 2024 de rol van interim zakelijk directeur op zich nemen. We zijn blij dat hij onze organisatie tijdelijk komt versterken en heten hem van harte welkom 

Martine van Dijk, 1 persoon