Word Vriend, Danspartner of Donateur!


Draagt u de Nederlandse Dansdagen een warm hart toe? Word Vriend, Danspartner of Donateur en maak de schoonheid, ontwikkeling en promotie van de Nederlandse dans van dichtbij mee.

Vrienden en Danspartners ontvangen voordelen variërend van voorrang op de kaartverkoop en de beste theaterplaatsen, tot exclusieve ontmoetingen met makers en bijzondere gasten tijdens het festival.

Vriend
Danspartner
DonateurVriend

Op 5, 6, 7 en 8 oktober 2017 vindt de 20e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen plaats. Vrienden van de Nederlandse Dansdagen dragen jaarlijks bij met een bedrag dat gelijk staat aan de leeftijd van het festival. Dit jaar betekent dit een bijdrage van € 20. Groei mee met het festival en word Vriend!

Als Vriend ontvangt u:

  • de festivalbrochure per post thuis gestuurd;
  • voorrang bij de kaartverkoop: een week voor de start van de reguliere kaartverkoop bestelt u kaarten voor het gehele festival. In de voorverkoop kunt u als Vriend of Danspartner max 4 kaarten per voorstelling bestellen;
  • een t-shirt van Festival de Nederlandse Dansdagen;
  • een uitnodiging voor de feestelijke en exclusieve presentatie van festivalprogramma 2017 door directeur Ronald Wintjens in Maastricht.

Let op, houdt u er rekening mee dat de verwerking van uw aanmelding 24 uur duurt.

 

Danspartner

Als Danspartner steunt u het hele jaar door, door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 100 of  € 500. Naast het jaarlijkse festival ontwikkelt de Nederlandse Dansdagen verschillende innovatieve (internationale) dansprojecten. De Nederlandse Dansdagen werkt daarbij samen met vooraanstaande en aanstormende choreografen, gezelschappen en partners die nieuwe manieren van maken en presenteren realiseren. Met uw bijdrage steunt u de ontwikkeling en promotie van Nederlandse dans in binnen en buitenland.

Als Danspartner, bij een bijdrage van € 100, ontvangt u dezelfde privileges als Vrienden, maar ook:

  • toegang tot de exclusieve lounge tijdens het festival;
  • een uitnodiging voor een exclusieve ‘Meet the Maker’-sessie tijdens het festival.

Als Danspartner, bij een bijdrage van € 500, ontvangt u dezelfde privileges als Vrienden en bovengenoemde Danspartners, maar ook:

  • prominente plaatsen bij aankoop van kaarten voor de dansvoorstellingen in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof tijdens het festival;
  • een uitnodiging voor een exclusieve tour achter de schermen tijdens het festival;
  • naamsvermelding in verschillende publicaties wanneer het een bedrijfsdonatie betreft.

Let op, houdt u er rekening mee dat de verwerking van uw aanmelding 24 uur duurt.

 

Donateur

Er zijn verschillende manieren om te doneren. Wilt u geld geven zonder dat u hier iets voor terug wilt ontvangen? Dan is een eenmalige of jaarlijkse gift mogelijk. Wilt u doneren in tijd en het festival van dichtbij meemaken als vrijwilliger? Ook dat kan. Kies de vorm die bij u past.

Rechts bovenaan deze pagina vindt u het digitale invulformulier.

Fiscale voordelen en De Nederlandse Geefwet (bij donaties)
De Nederlandse Dansdagen heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat er belastingvoordelen gelden bij het schenken aan de Nederlandse Dansdagen.

De Nederlandse Geefwet zorgt er tot en met 1 januari 2018 voor dat u al uw donaties aan instellingen met een ANBI status voor 125% mag aftrekken van de inkomstenbelasting in plaats van voor 100%. Dit voordeel geldt voor donaties met een maximum van € 5.000. Bij schenkingen boven de € 5.000 mag u het resterende bedrag voor de reguliere 100% aftrekken van de inkomstenbelasting.

Daarnaast biedt De Geefwet ook belastingvoordelen wanneer u periodieke schenkingen doet, dit geldt bij een vast bedrag per jaar voor de loop van minimaal vijf jaar, met een schenkingsovereenkomst. Dit is volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

 

Meer informatie?
Voor vragen en meer informatie over de Nederlandse Dansdagen en de mogelijkheden om te steunen kunt u contact opnemen met Marc Meijer via 020 626 20 26 of danspartner@nederlandsedansdagen.nl.

Uw bijdrage wordt halverwege de eerst volgende maand automatisch afgeschreven van uw rekening. Wanneer u zich bijvoorbeeld 15 mei inschrijft, zal afschrijving halverwege juni plaatsvinden. Deze incasso vindt plaats op jaarlijkse basis.

Wilt u uw bijdrage stopzetten? Stuur een e-mail naar danspartner@nederlandsedansdagen.nl

Ik steun de Nederlandse Dansdagen

 * verplichte velden