Arrangementen

Elk jaar stellen we voor verschillende groepen speciale arrangementen samen. Houd de website in de gaten voor de aanbiedingen van dit jaar. 

Studentenarrangementen
Jaarlijks bieden we studenten van de dansacademies, de Toneelacademie Maastricht, Theaterwetenschappen Universiteit Utrecht, Cultuurwetenschappen Universiteit Maastricht en de vooropleidingen dans in Maastricht en Venlo een speciaal arrangement. Heb je interesse om met een klas van een kunstvakopleiding hier ook van gebruik te maken, neem dan contact via info@nederlandsedansdagen.nl.

Dans- en balletscholen arrangement
Voor verschillende ballet- en dansscholen in Maastricht stelt het festival een programma samen, waardoor leerlingen van deze scholen de mogelijkheid hebben om tegen gereduceerd tarief een aantal voorstellingen van het festival te bezoeken.

Wilt u met een groep ons festival bezoeken?
Wil je met een groep van meer dan acht personen het festival bezoeken? Stuur dan een mail aan tickets@nederlandsedansdagen.nl of bel naar 020-6262062 en dan maken wij een speciale festivalaanbieding. 

Hotelarrangement

Beleef het festival ten volle en blijf een nachtje slapen in Maastricht. Houd de website in de gaten. Binnenkort verschijnen hier de Dance & Sleep arrangementen!