Algemeen

Let op : Er is alleen kaartverkoop in Theater aan het Vrijthof. U kunt uw kaarten kopen en/of afhalen bij de UITbalie in Theater aan het Vrijthof. Er zijn geen kassa’s op de andere locaties van het festival.

Online kaartverkoop
De online kaartverkoop voor de Nederlandse Dansdagen verloopt via de site van Theater aan het Vrijthof. Het programma is daar zichtbaar met een overzicht van alle voorstellingen. Kies de voorstelling(en) waarvoor je kaarten wilt kopen.

Na aankoop van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met je e-ticket(s). Print thuis de kaart(en) of laat deze scannen op je telefoon of tablet bij de toegangscontrole.  

Heb je problemen met je boeking of heb je vragen over je bestelling, bel dan naar +31 (0) 43 350 5555 of mail naar uitbalie@maastricht.nl. De UITbalie van Theater aan het Vrijthof heeft aangepaste openingstijden tijdens het festival:

Wo 12.00 – 21.00 uur
Do 12.00 – 21.00 uur 
Vrij 10.00 – 21.00 uur
Za 10.00 – 00.00 uur
Zo 10.00 – 17.30 uur


Kassa
Je kunt je kaarten kopen via de Festivalkassa UITbalie:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47, Maastricht
+31 (0)43 350 55 55


Ticketprijzen
Prijzen variëren van € 3 voor losse voorstellingen tot € 40 voor Nederlandse Dansdagen Feest in de grote zaal. Er zijn ook gratis festivalonderdelen te bezoeken, zoals de open studio’s, Dansspoor en de open workshop van AYA en Bontehond/DOX. Voor sommige gratis programma's moet echter wel een gratis ticket worden gekocht.

Er zijn combinatietickets te koop waarmee het combineren van twee voorstellingen een aantrekkelijk financieel voordeel oplevert. Elk gekocht kaartje geeft je bovendien vrije toegang tot de Feel Like Dancing Party op de zaterdagavond in Theater aan het Vrijthof. 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Abonneer u dan op onze online nieuwsbrief en volg ons via twitterFacebook en Instagram.

Studenten

Studenten

Jaarlijks bieden we studenten van de dansacademies, de Toneelacademie Maastricht, Theaterwetenschappen Universiteit Utrecht, Cultuurwetenschappen Universiteit Maastricht en de vooropleidingen dans in Maastricht en Venlo een speciaal arrangement. Heb je interesse om met een klas van een kunstvakopleiding hier ook van gebruik te maken, neem dan contact via info@nederlandsedansdagen.nl