Algemeen

Online kaartverkoop
De online kaartverkoop voor de Nederlandse Dansdagen verloopt via deze site. Klik in het menu op programma voor een overzicht van alle voorstellingen. Kies de voorstelling(en) waarvoor je kaarten wilt kopen. Via je e-mailadres wordt geverifieerd of je al bekend bent in het systeem. Zo niet, dan word je gevraagd een account aan te maken. Er worden per bestelling ticketingkosten van € 1,50 in rekening gebracht.

Na aankoop van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met je e-ticket(s). Print thuis de kaart(en) of laat deze scannen op je telefoon of tablet bij de toegangscontrole.  

Heb je problemen met je boeking of heb je vragen over je bestelling, mail dan naar tickets@nederlandsedansdagen.nl of bel naar +31 (0)85 487 21 19 (ma t/m vr 12.00-17.00 en tijdens het gehele festival). 

Kassa
Je kunt je kaarten ook kopen via de Festivalkassa UITbalie:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47, Maastricht
+31 (0)43 350 55 55
Maandag t/m zaterdag, 12:00 - 18:00

Tijdens het festival zijn, indien beschikbaar, een uur voor aanvang ook kaarten te koop bij de andere festivallocaties. Bij alle festivalkassa's, met uitzondering van de kassa bij Theater aan het Vrijthof, is het alleen mogelijk om met pin te betalen. 

Ticketprijzen
Prijzen variëren van € 5 voor losse Dansspoor-voorstellingen tot € 40 voor Het Feest van de Nederlandse Dans in de grote zaal. Er zijn ook gratis festivalonderdelen te bezoeken, zoals de open studio’s, Katja Heitmanns voorstelling Siri Loves Me en de open workshop van The Ruggeds. Voor sommige gratis programma's moet echter wel een gratis ticket worden gekocht.

Er zijn combinatietickets te koop waarmee het combineren van twee voorstellingen een aantrekkelijk financieel voordeel oplevert. Elk gekocht kaartje geeft je bovendien vrije toegang tot de Feel Like Dancing Party op de zaterdagavond in Theater aan het Vrijthof. 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Abonneer u dan op onze online nieuwsbrief en volg ons via twitterFacebook en Instagram.

Kortingen en combitickets

Combinatieprogramma’s
Met de speciale combinatietickets kun je twee voorstellingen combineren tegen een aantrekkelijke prijs.

Hotelarrangementen
Beleef het festival ten volle en blijf een nachtje slapen in Maastricht. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de Dance & Sleep arrangementen.

CJP korting
CJP-pashouders gaan naar voorstellingen met korting oplopend tot 50%. Dit aanbod geldt alleen voor voorstellingen en niet voor diners en combinatietickets.

Last minute jongerentickets € 10,-
Ben je onder de 30? Dan kun je 2 uur voor de voorstelling (mits voorradig) een kaartje voor € 10 kopen bij de UITbalie in Theater aan het Vrijthof. Reserveren niet mogelijk.

Studenten
Jaarlijks bieden we studenten van de dansacademies, de Toneelacademie Maastricht, Theaterwetenschappen Universiteit Utrecht, Cultuurwetenschappen Universiteit Maastricht en de vooropleidingen dans in Maastricht en Venlo een speciaal arrangement. Heb je interesse om met een klas van een kunstvakopleiding hier ook van gebruik te maken, neem dan contact via info@nederlandsedansdagen.nl.

Groepskorting
Wil je met een groep van meer dan acht personen het festival bezoeken? Stuur dan een mail aan tickets@nederlandsedansdagen.nl of bel naar 020-6262062 en dan maken wij een speciale festivalaanbieding.