Algemeen

Online kaartverkoop
De online kaartverkoop voor de Nederlandse Dansdagen verloopt via de site van Theater aan het Vrijthof. Het programma is daar zichtbaar met een overzicht van alle voorstellingen. Kies de voorstelling(en) waarvoor je kaarten wilt kopen.

Na aankoop van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met je e-ticket(s). Print thuis de kaart(en) of laat deze scannen op je telefoon of tablet bij de toegangscontrole.  

Heb je problemen met je boeking of heb je vragen over je bestelling, bel dan naar +31 (0) 43 350 5555 of mail naar uitbalie@maastricht.nl. De UITbalie van Theater aan het Vrijthof is bereikbaar van di t/m do van 12.00 tot 16.00 uur.


Kassa
Je kunt je kaarten kopen via de Festivalkassa UITbalie:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47, Maastricht
+31 (0)43 350 55 55
di t/m do van, 12:00 - 16:00.

Tijdens het festival zijn, indien beschikbaar, een uur voor aanvang ook kaarten te koop bij de andere festivallocaties. Bij alle festivalkassa's, met uitzondering van de kassa bij Theater aan het Vrijthof, is het alleen mogelijk om met pin te betalen. 

Ticketprijzen
Prijzen variëren van € 3 voor losse voorstellingen tot € 40 voor Nederlandse Dansdagen Feest in de grote zaal. Er zijn ook gratis festivalonderdelen te bezoeken, zoals de open studio’s, Dansspoor en de open workshop van AYA en Bontehond/DOX. Voor sommige gratis programma's moet echter wel een gratis ticket worden gekocht.

Er zijn combinatietickets te koop waarmee het combineren van twee voorstellingen een aantrekkelijk financieel voordeel oplevert. Elk gekocht kaartje geeft je bovendien vrije toegang tot de Feel Like Dancing Party op de zaterdagavond in Theater aan het Vrijthof. 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Abonneer u dan op onze online nieuwsbrief en volg ons via twitterFacebook en Instagram.

Studenten

Studenten

Jaarlijks bieden we studenten van de dansacademies, de Toneelacademie Maastricht, Theaterwetenschappen Universiteit Utrecht, Cultuurwetenschappen Universiteit Maastricht en de vooropleidingen dans in Maastricht en Venlo een speciaal arrangement. Heb je interesse om met een klas van een kunstvakopleiding hier ook van gebruik te maken, neem dan contact via info@nederlandsedansdagen.nl