Nieuws

Festivalprogramma 2017 bekend

Festival de Nederlandse Dansdagen viert dit jaar op 5, 6, 7 en 8 oktober haar 20-jarig bestaan. Tijdens dit feestelijke jubileum presenteert het de top van de Nederlandse dans in Maastricht. Van urban dance en performance tot moderne dans en klassiek ballet. Gezelschappen van wereldformaat als het Nederlands Dans Theater, Het Nationale Ballet en ICKamsterdam en aanstormende choreografen als Shailesh Bahoran, Katja Heitmann en Marina Mascarell, tonen spraakmakende voorstellingen op verrassende locaties in de stad.

Meer premières dan ooit, een nog gevarieerder programma en bovendien een extra, vierde dag markeren deze feestelijke 20e festivaleditie. Dit jaar zetten we de deuren wijd open en trekken met bijzondere producties van het theater de openbare ruimte in. En natuurlijk is er speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen jong van geest een mooi programma met energieke en fantasierijke voorstellingen. Het festival presenteert in vier dagen maar liefst 38 producties, waarvan 10 premières en 4 previews. Lees hier het gehele persbericht.

Op dinsdag 15 augustus om 10:00 uur start de reguliere kaartverkoop, Vrienden en Danspartners van het festival kunnen t/m maandag 14 augustus in de Vrienden-voorverkoop kaarten kopen.