Nieuws

Festivalvrijwilligers gezocht!

De voorbereidingen voor de feestelijke 20e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen (5 t/m 8 oktober) zijn in volle gang en ook dit jaar zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het festival tot een succes maken! Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen van een groot nationaal dansfestival? Wil je jouw netwerk in de dans- en theaterwereld uitbreiden en ervaring opdoen voor op je CV? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Tijdens het festival krijg je als vrijwilliger van alles mee. Je werkt met een enthousiast team en je kunt genieten van de mooie stad Maastricht. Er zijn verschillende festivallocaties en door middel van een gevarieerd rooster beleef je een interessant en divers festival. Zo worden vrijwilligers ingezet als locatiemanager, publieksbegeleider, runner en als aanspreekpunt en visitekaartje bij de festival- en genodigdenbalie. Naast alle werkzaamheden kun je natuurlijk genieten van het lekkere eten en de de meest bijzondere en verrassende dansvoorstellingen van Nederlandse bodem. 

Is jouw interesse gewekt? Ben je enthousiast, betrouwbaar, communicatief ingesteld en in de periode tussen woensdag 4 en zondag 8 oktober minimaal 2 dagdelen beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als vrijwilliger voor Festival de Nederlandse Dansdagen 2017 in Maastricht via vrijwilligers@nederlandsedansdagen.nl