Nieuws

Opening Night: Feel the Arts

Op 21 mei, tijdens de openingsdag van de conferentie Long Live Arts, presenteren wij Opening Night: Feel the Arts. Dit programma toont de veelzijdigheid, de schoonheid en de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van dans, theater en muziek met de ouder wordende mens als hoofdrolspeler.

Hoog bezoek
We doken in de stapels prachtige projecten en tonen in dit programma de meest spraakmakende projecten op het gebied van ouderenparticipatie. Onder aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix geven onder andere Granny’s Finest, Music Generations, Symphonic Seniors van het Residentieorkest en (OLD)Fashion(ed) van de Nederlandse Dansdagen een nieuwe dosis energie. Voel de kunsten!

Conferentie
Na dit programma vervolgt de conferentie met presentaties, workshops en excursies in relatie tot ouderen en het deelnemen aan cultuur. Long Live Arts is een samenwerkingsverband van de Nederlandse partners van Lang Leve Kunst, waaronder de ministeries van OCW en VWS. Zij werken samen om de oudere generatie door middel van cultuurparticipatie meer welzijn te bieden.