Vrijwilligers

Van 5 t/m 8 oktober vindt de 20e editie van het spraakmakende Festival de Nederlandse Dansdagen plaats in Maastricht. Het festival toont een selectie van bijzondere voorstellingen in theaters en op verrassende locaties door de hele stad. Met de beste dansvoorstellingen van jonge opkomende choreografen tot gevestigde gezelschappen van Nederlandse bodem. Van urban dance tot klassiek ballet en van hedendaagse tot moderne dans.

Duik in één weekend in de mooie wereld van de dans. Word onderdeel van het festivalteam en maak je ervaring nog intenser. We kunnen namelijk niet zonder de hulp van de fantastische vrijwilligers die bijspringen waar nodig. Dus lijkt het je leuk om een kijkje te nemen achter de schermen van een groot (inter)nationaal dansfestival, stuur dan een mail naar vrijwilligers@nederlandsedansdagen.nl.

Momenteel is de inschrijving voor vrijwilligers die een overnachting in Maastricht nodig hebben gesloten. Enkel vrijwilligers uit de buurt van Maastricht kunnen zich nog aanmelden, of vrijwilligers die niet uit de buurt komen maar een eigen slaapplek kunnen regelen.