Vervoer

Komt u met de auto? Waar kunt u dan het beste parkeren?
Wilt u minder betalen voor het parkeren en toch snel in het centrum zijn? Maak dan gebruik van een van de drie ‘Park + Walk’-terreinen in Maastricht.
De P+W-terreinen bevinden zich op 10 minuten loopstand van het centrum. De tarieven liggen tussen de € 6,- en € 8,- per dag.

Wilt u in het centrum parkeren? Maastricht heeft een groot aantal parkeergarages verspreid door de hele stad. Volg bij het binnenkomen van de stad het parkeerinformatiesysteem. Dit loodst u snel naar de parkeerterreinen en –garages. De parkeergarage ‘Vrijthof’ is direct gelegen aan het Theater aan het Vrijthof.
Op een aantal plekken in het centrum kunt u ook aan de straat parkeren. Maar dit is duurder dan parkeren in de parkeergarages of op de parkeerterreinen.

Kijk hier voor meer informatie en de adressen van de parkeerplaatsen.

Komt u met de trein?
Maastricht kent twee stations, Maastricht Randwyck en Maastricht Centraal. Het Centraal Station ligt op loopafstand van het centrum en het Vrijthof.

Plan hier uw treinreis.

Voor meer informatie over bereikbaarheid, parkeren en wegwerkzaamheden kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl.

U bent in Maastricht en wilt meerdere festivallocaties bezoeken?
Om het mogelijk te maken verschillende voorstellingen achter elkaar te bezoeken zet de Nederlandse Dansdagen speciale festivalbussen in. Bezoekers van het festival kunnen op vertoon van hun toegangskaart gratis gebruik maken van het busvervoer vanaf de festivallocaties. Op het Vrijthof vertrekt de bus vanaf Theater aan het Vrijthof. Tijdens het festival is het busschema digitaal te downlaoden via de site. Meer informatie volgt.
 

Fiets huren?
De festivallocaties van de Nederlandse Dansdagen liggen allemaal in of rond het centrum van Maastricht. Bij mooi weer is het dan ook ideaal om een fiets te huren.

Kijk voor fietsverhuur hier.