Wilt u tickets bestellen? Dat kan via Theater aan het Vrijthof.
Hier vindt u informatie over de beschikbaarheid van kaarten.
Voorstelling
BECOMING
INNE | Iván Pérez
Normale ticketprijs € 16,00

première

In BECOMING toont choreograaf Iván Pérez een wereld in beweging, waarin virtuoze dansers met de stroom meegaan of er tegenin, voortdurend beïnvloed door ontmoetingen en ervaringen. Hypnotiserend verstrengelde lichamen vormen oneindige ruimtes die intrigeren en onthullen. Met zijn fysieke en emotionele danstaal en de elektronische muziek van Rutger Zuydervelt zet hij aan tot vragen als wie we werkelijk zijn en hoe we ons verhouden tot anderen.

‘Ex-NDT danser Pérez heeft zijn eigen bewegingsstijl. Alles organisch met een constante flow en totale lichaamsbeheersing.’ Cultuurpers

Voorafgaand geeft Pérez een fysieke introductie op zijn werk met een premove. Even geen gepraat, maar samen lichamelijk in de stemming komen. Toegang op vertoon van je ticket. Aanmelden via info@nederlandsedansdagen.nl.

De voorstelling kwam tot stand met creatief producent Joriene Blom en de Audience Club in het kader van Pivot Dance.

Credits
Choreografie en concept: Iván Pérez
Muziek: Rutger Zuydervelt
Dans: Christopher Tandy, Wei-yun Chen, Majon van der Schot
Dramaturgie: Janine Brogt
Lichtontwerp: Bernie van Velzen
BECOMING is een productie van INNE en ontwikkeld als onderdeel van Pivot Dance: een project mede mogelijk gemaakt door Creative Europe en gecoproduceerd door The Place (Verenigd Koninkrijk), Nederlandse Dansdagen en Operaestate Festival (Italië). In coproductie met Dance Forum Taipei en Korzo Producties.

www.inne-ivanperez.com