Home Locaties

Danstent


Vrijthof
Maastricht

+31 (0)43 30 300 30
info@nederlandsedansdagen.nl
https://www.nederlandsedansdagen.nl/home

Route (Google maps)

Tijdens de 25ste editie van de Nederlandse Dansdagen zal er voor het eerst een Danstent op het Vrijthof staan. Een lang gekoesterde droom die eindelijk uitkomt! Mede dankzij de 82 donateurs van de crowdfunding campagne, bedankt!  

In deze prachtige spiegeltent barst er vanaf vrijdag 30 september tot en met 2 oktober een dansfeest los. Met diverse optredens, Club Tweak, workshops, danslessen en een open podium. Geniet van dans of dans mee!  

Toegankelijkheid 

De Danstent is rolstoel toegankelijk. Per voorstelling/activiteit zijn er twee rolstoelplekken beschikbaar. Neem contact op met de UITbalie van het Theater aan het Vrijthof, + 31 43 350 55 55, om een rolstoelplek te reserveren.  

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof