Moving Meetings

Moving Meetings

Dans is grensoverschrijdend en niet aan taal gebonden. De Nederlandse dansscene heeft van oudsher een open karakter. Dansers en choreografen van over de hele wereld leveren een bijdrage bij toonaangevende Nederlandse instellingen. Andersom zijn makers die in Nederland geboren of artistiek opgegroeid zijn, veelgevraagd in het buitenland.

De Nederlandse Dansdagen hecht grote waarde aan internationalisering. Bijvoorbeeld door het stimuleren en faciliteren tussen Nederlandse makers en gezelschappen en het internationale werkveld. De Nederlandse Dansdagen zet zich in voor het ontsluiten van de Nederlandse dans voor het internationale dansveld.

Vragen?

Wil je meer weten over de Nederlandse dans, neem dan gerust contact op via info@nederlandsedansdagen.nl.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof