Home Programma

New Dutch Dance Short: Andrea Casetti - Dark Matter - Clones

Cinedans & Nederlandse Dansdagen

6 Oktober | 21:30 - 21:35
Koop een passe partout

Een verlaten, vervormd, industrieel fragment van twee levendige bewegende figuren die hakken en scheuren, een gebaar van schreeuw. Clones I maakt de eerste scheur in DARKMATTER.

Choreograaf Andrea Casetti verhuisde naar Nederland om zijn passie voor films na te jagen en werkt in verschillende soorten videoproducties. Hij is altijd op zoek naar een filmische en mode-look in zijn videos en vindt danskunst het beste medium om emoties bij de kijker op te roepen. De langdurige samenwerking met Cherish berust op evenwicht en een organische manier van werken.

Danser Cherish Menzo studeerde in 2013 af aan The Urban Contemporary (JMD) aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Na haar afstuderen danste ze in verschillende producties van diverse choreografen. Naast haar werk als danser en performer maakt Cherish haar eigen werk.

Credits

Choreografen en dansers: Cherish Menzo & Christian Yav
Muziek: BlackTrack

Deze voorstelling wordt enkel verkocht binnen de passe-partout.
Bekijk hier het overzicht van alle voorstellingen binnen deze bundel.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof