Ruby Pure Latin
Les - All levels

Gooi je heupen los, laat je meevoeren in de wereld van Ruby Pure Latin en maak kennis met salsa!

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zaterdag 30 september komt Ruby Pure Latin langs en staat de tent in het teken van SALSA! Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook!

Van 18:00 tot 19:00 kun je meedoen met een workshop die bestaat uit drie delen: We starten met merengue, zodat we alvast in Caribische sferen komen. Vervolgens gaan we over naar salsa om de voetjes en heupen nog wat meer los te gooien en waar we mee afsluiten blijft nog even een verrassing! 

Daarna openen we de dansvloer voor iedereen! Geniet van de beste salsa moves onder het genot van een drankje of waag zelf een dansje op de dansvloer van de Danstent! DJ SalsaPleasure (Maurice Bell) zal het salsafeest complete maken!

Ruby Cathalina aka "Ruby Pure Latin" is geboren op het zonnige Curaçao. Het dansen is hem met de paplepel ingegoten en dansen is voor hem dan ook een "way of life". Samen met zijn vrouw, Daniëlle, geeft Ruby met veel passie danslessen en workshops in salsa, bachata, kizomba en merengue. De vaste leslocaties zijn Maastricht en Sittard. Tevens organiseert Ruby Pure Latin elke laatste zondag van de maand een supergezellige salsamatinee in Maastricht bij Stayokay!

calendar_month check_circle
  • zaterdag 30 september
  • 18:00 - 19:00
location_on
accessibility
  • Toegankelijkheid
  • Language no problem
confirmation_number
  • Tickets
  • Toegang tot dit event is gratis. Aanmelden verplicht.
Les, Ruby Pure Latin, 2 personen
slinger-visualisatie