Home Programma

Open Your Mind X The Notorious IBE

Voorrondes

2 Oktober | 17:00 - 20:00
Tickets

Open Your Mind is een uniek battle concept gericht op de fusie tussen een battle en improvisatie theater. Dans duo’s nemen het tegen elkaar op in reeks uitdagingen en battle rondes. Open Your Mind is een competitie dus elke ronde heeft zijn winnaars en verliezers. Één duo gaat er vandoor met de hoofdprijs van 600 euro en de eer, de zogenaamde “bragging rights”. Voor de Nederlandse Dansdagen hebben de organisatoren een reeks gerenommeerde choreografen gevraagd om een challenge te verzinnen. Wat de challenges zijn wordt pas onthuld tijdens de battle. DJ Nobunaga voorziet de dansers met muziek afkomstig uit de meest vooruitstrevende genres van elektronische en experimentele muziek. 

Meld je op de dag van het event aan voor de voorronde en wie weet doen jij en danspartner mee aan het main event om 20.00 uur.

Dit programma maakt deel uit van Proeftuin Dans en is een samenwerking van Nederlandse Dansdagen en The Notorious IBE.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof