Home Programma

Bange Rick

SALLY dansgezelschap Maastricht

3 Oktober | 16:00 - 16:45
Tickets
3 Oktober | 11:00 - 11:45
Tickets

Tycho Merijn

Een dansvoorstelling voor alle bangeriken en waaghalzen

In Bange Rick gaan 2 waaghalzen en 1 bangerik op avontuur. Tijdens dit avontuur komt het drietal steeds meer in de problemen. Hoe lossen ze dit op en hoe gaan ze om met de angst die hierdoor ontstaat? Het tij keert als de bangerik het heft in handen neemt. Hij gebruikt zijn fantasie om de angst van zich af te schudden en als een echte waaghals neemt hij de 2 anderen op sleeptour naar de uitweg van dit avontuur.

Na afloop van de voorstelling Bange Rick vindt er op het podium een dansworkshop plaats. Een dansdocent van SALLY nodigt de kinderen uit om in verschillende dansopdrachten hun ervaringen te delen, angsten te overwinnen en als ware danshelden het podium te verlaten met groot applaus van de aanwezigen in de zaal.

Zondag 3 oktober staat bij Nederlandse Dansdagen in het teken van familie en jeugd voorstellingen. Met onder andere deze interactieve première van SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Deze voorstelling vindt plaats in de AINSI. Deze locatie ligt buiten het centrum van Maastricht. Voor informatie klik je op de locatie in het ticketblok. 

Teaser Bange Rick | SALLY Dansgezelschap Maastricht

Credits

Concept, choreografie en muziek: Stefan Ernst

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof