Home Programma

Workshop Hedendaagse Dans

Sophia Mason

3 Oktober | 10:00 - 11:00
Tickets

Sophia begon met dansen en zingen toen ze 7 jaar oud was en heeft nooit iets anders meer gewild. Na vele danslessen ging ze naar Fontys in Tilburg en is ze in 2017 afgestudeerd in de richting Contemporary/Urban. Ze heeft gewerkt met choreograaf Ed Wubbe en gespeeld in de musical SKY. Na het afstuderen heeft Sophia gewerkt voor Isabelle beernaert en getourd met Tabula Rasa door Nederland en Belgiƫ. Daarnaast heeft ze samengewerkt met choreografen zoals Tony Adigun en Emma Evelein en gedanst voor artiesten zoals Melanie C, Buddy Vedder en Jett Rebel. Naast het performen geeft ze lessen en workshops. Sophia is een all-round danseres.

In de workshop staat de fysieke kracht van het lichaam centraal, evenals de begrippen isolatie en muzikaliteit. Verwacht een dynamische workshop met een combinatie van stijlen, waarin hedendaagse dans de boventoon voert.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof