Wil van der Laan

Jubileumbronsje: ETOILE DANSANTE

Wil van der Laan

Speciaal ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van De Nederlandse Dansdagen heeft Wil van der Laan een “jubileumbronsje” ontworpen. Hij noemt haar ETOILE DANSANTE. Inclusief sokkel meet ze 17 centimeter. Het beeldje wordt in een beperkte oplage gegoten.

Prijs: € 150,-.

Via het Inschrijfformulier kun je het beeldje bestellen, klik hier.

Over Wil van der Laan

Kunstenaar Wil van der Laan uit Bunde, maakt zowel beelden als schilderijen. Het werk van van der Laan is bijzonder in zijn zeggingskracht, het is dan ook daarom dat zijn beelden, naast in particuliere collecties, veel in openbare ruimtes te vinden zijn.  

Tijdens de Nederlandse Dansdagen zal in de foyer op de eerste verdieping van Theater aan het Vrijthof zijn bijzondere expositie ‘DANS’ te zien zijn.  

Bekijk meer over Wil van der Laan en zijn expositie tijdens de Nederlandse Dansdagen hier.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof