Overnachten in Maastricht

Slaap met korting bij een van de vier LBG hotels in Maastricht

Onze partner LBG biedt bezoekers van de Nederlandse Dansdagen de mogelijkheid om overnachtingen te reserveren met 15% korting. De korting is geldig bij Kaboom hotelTownhouse Maastricht,  The Green Elephant Hostel en Mabi Hotel.

Op dit moment kan er nog niet met 15% korting geboekt worden voor de Nederlandse Dansdagen 2024. 

LBG_Townhouse.jpg

Townhouse Maastricht

Townhouse Maastricht geeft je de keuze uit twee prachtige plekken voor een ontspannen verblijf in Maastricht. Het Townhouse Designhotel en Townhouse Apartments, beide unieke concepten en centraal gelegen in de levendige wijk Wyck, in het centrum van Maastricht.
Zo is Townhouse Designhotel ideaal voor een nachtje of een weekendje Maastricht. Van plan het langer in Maastricht te blijven en meer van het festival te ontdekken? Of gewoon behoefte aan de faciliteiten van een appartement? Dan is Townhouse Apartments echt iets voor jou! 

Townhouse Hotel Maastricht
St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht

Townhouse Apartments
St. Maartenslaan 6
6221 AX Maastricht

Townhouse

Mabi Hotel

Mabi Hotel Centrum is een luxe boetiekhotel, gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop, in hartje centrum Maastricht. Met 5 minuten lopen ben je op het Vrijthof, het festivalhart van de Nederlandse Dansdagen. 

Een prachtig hotel voor gasten die hun eigen festivalprogramma samenstellen. Je laten onderdompelen door het festival en Maastricht was nog nooit zo makkelijk! 

Kleine Gracht 24
6211 CB Maastricht

Mabi Hotel
LBG_Hotel_Mabi.jpg
Patio van Hotel Kaboom

Kaboom 

Kaboom Hotel is een nieuw soort low budget-hotel in Maastricht voor een nieuw soort gast. Jij! Smart, sophisticated en een tikkeltje rebels. Iemand die precies weet wat hij wil. Een spot-goedkoop hotel waar je aan niets merkt dat het goedkoop is.
Gelegen tegenover het centraal station ben je zo in het centrum! En met een OV-fiets, fiets je gemakkelijk de hele stad door om alle festivallocaties te ontdekken. 

Stationsplein 1
6221 BT Maastricht

Kaboom

The Green Elephant Hostels 

The Green Elephant Hostel is jouw rustige haven in Maastricht. In The Green Elephant krijg je bewust aandacht voor jezelf en krijgt je well-being een boost. Pal om de hoek van het bus- en treinstation in de hipste wijk van de stad, Wyck, en op loopafstand van het centrum. Het is een spot met een community aan digital nomads, bewuste budget wereldreizigers en health lovers die verantwoord in het leven staan. Ons doel? Met hospitality bijdragen aan een nóg meer fitte, groene en gezonde wereld. One person at a time. Common sense of being.

Sint Maartenslaan 11
6221 AV Maastricht

The Green Elephant Hostel
Voorgevel Hostel The Green Elephant