Scroll
4 OKT — 10 OKT 2024

Nederlandse  Dansdagen

Save the date
4 oktober t/m 10 oktober


De Nederlandse Dansdagen zet zich in voor het erfgoed, de actualiteit en de toekomst van Nederlandse dans. Met als hoogtepunt het jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt in en vanuit Maastricht. 

Tijdens de Nederlandse Dansdagen wordt de ongekende diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse dans met het publiek gevierd. Het festival toont een scala aan dansvoorstellingen en het beste van de Nederlandse dans: Van klassiek ballet tot urban, van avant-garde tot moderne dans, van meester tot jong talent en van performance art tot dans voor een jong publiek. 

Van vrijdag 4 oktober tot en met donderdag 10 oktober 2024 is dit hét podium voor iedereen die zelf wil dansen, battelen, clubben, of gewoon dichtbij van dans wil genieten.

#dansmetmij

#dansmetmij

Het programma van de Nederlandse Dansdagen representeert de diversiteit van het Nederlandse dansaanbod en toont belangwekkende ontwikkelingen in de Nederlandse dans: van opvallend werk van jonge choreografen tot indrukwekkende voorstellingen van de gevestigde dansgezelschappen.

Samen met onze partners, waaronder subsidiënten en fondsen, de vele lokale en nationale partners en particuliere donateurs, zorgen we ervoor dat ND hét festival van en voor de Nederlandse dans is, en kan blijven.

Word daarom ook Vriend van de Nederlandse Dans en steun de toekomst van de Nederlandse Dans. Jouw bijdrage helpt mee om deze generatie dansers en dansmakers ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om zich verder te kunnen blijven ontwikkelen.

Word Vriend van de Nederlandse dans
ND2022_@SjoerdDerine_GAL_LR (12).jpg
DSC05052.jpg