Professionals

De Nederlandse Dansdagen organiseert voor professionals (personen die werkzaam zijn bij culturele organisaties) gedurende het festival een apart programma met debatten, rondetafelgesprekken en netwerkmomenten. Online kun je nog een aantal onderdelen terugkijken/bekijken. Bekijk hier ND 2023 online. 

Terugkijken

Kijk onderdelen van het professionals programma terug, zoals het Debat van de Nederlandse Dans 2022 en 2021 en de eerdere edities van de Staat van de Nederlandse Dans. 

Debat van de Nederlandse Dans Staat van de Nederlandse Dans

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over nieuws binnen de sector en de activiteiten die wij voor professionals organiseren? Meld je dan aan voor de professionals nieuwbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Premières 2023 - 2024

Om te zorgen dat de VSCD dansjury (Zwaan en Jonge Zwaan) en de ND redactie (Zwaan) goed geïnformeerd haar werk kan doen, kun je bij ons Nederlandse danspremières aanmelden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid registraties van premières met ons te delen ten behoeve van de jury VSCD/redactie ND.

Indien een registratie proactief wordt ingediend door een gezelschap, wordt hiermee meteen toestemming gegeven dit beeldmateriaal te gebruiken voor een eventuele film van de genomineerde(n) in geval van een nominatie.

Aanmelden Nederlandse danspremières & registraties
ND2022_Debat(c)SjoerdDerine.jpg
ND2022_@eighty8things_LR (5).jpg